Skip to main content
  • 24.02.2017.

Party vodič – najbolje što se ovog vikenda nudi

Kiša ne posustaje, ali to nikako nije razlog da se od partijanja odustaje, te donosimo najbolje što se ovog vikenda nudi.

Piše: 


PETAK 24.02.
Članica bRAVE kolektiva Maja PA svira u zagrebačkom Funku. Ova mlada zagrebačka DJ-ica u svom arsenalu može ponuditi puno širi spektar zvukova koji uključuje acid, techno, electro i industrial. Svjetski poznati DJ i producent Cuisine Dub se vraća u splitsku Kocku i to s maratonskim, žanrovski neograničenim DJ setom. Psytrance projekt Regeneration u osječki Epic donosi osim rezidenata (Tranceported Man, Mind Manifest, 3TT) i njima najpoznatijeg prijatelja koji već neko vrijeme pali trance floorove po čitavom svijetu – mr. Psilocybian.

Reform bez Luke K. (koji je preselio u San Francisco) u Mastersu (Zagreb) predvode Tom Bug (Dobar House), Flaneur (Vibra), te rezident Nicole. Pločnik predstavlja neobičan projekt: NT Wave, isključivo na gitari, preko neobično pospajanih pedala, te uređaja u obući, stvara glazbu koja se preljeva iz otvorenih širokih stereo ambijentala, do usko definiranih plesnih gruvova sa mantričnim elementima. Fen je vokalna solistica i udaraljkašica koja na publiku djeluje poput toplog vjetra. Koristi zanimljive instrumente kao što je Shoika hang drum.

SUBOTA, 25.02.
Fatima Hajji, španjolska techno kraljica usrećit će Vas za pultom Depoa, a pridružuju joj se Talijan Nunzio Borino, te naši Teo Harouda i Teychee. S druge strane obilje dobrog house zvuka iz Cardiffa donose David i James koji se kriju pod imenom Teak DJs, a nastupit će u Mastersu povodom rođendanskog partija našeg Pytzeka. Riječani će plesati maskirani povodom velikog tradicionalnog Carnival DJ Session partija u export Drvo na Delti. Za pultom su Stefano Noferini (IT), Lemon, Life4Funk, System Divine, Mystic, Mecena. Upad je besplatan, a after u Crkvi.
{youtube}9-WuP5VqElg{/youtube}

Split i okolica će u subotu navečer partijati uz zvukove Inteca i Pornographic Recordingsa uz E! Nights koji predstavlja projekt Roots. Alfa i Omega Rootsa je naš proslavljeni DJ Jock, a za svoju premijeru pod krovom Kameleona odabrao je Jon Rundella i Cristiana Varelu. Na krajnjem jugu Bitcblack u Lazaretima najavljuje "napadački" techno kojeg predvodi Mark Reeve iz Njemačke, inače lik čije produkcije su izlazile na Cocoonu i Drumcodeu. Pult društvo mu prave Nicolas Koll, Maroje i Samvax.
{youtube}uLCXP9dZ5C0{/youtube}

Što se nudi u ostalim  gradovima, odnosno klubovima, potražite u našem kalendaru, a ostanete li ipak kod kuće, predlažemo izbor odličnih dokumentaraca u rubrici Video, poput ovog o putovanju kroz pješčane dine Nevade na Burning Man festivalu.
{youtube}p0ugpq_Byuw{/youtube}

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2