Skip to main content
  • 19.08.2014.

10.000 posjetitelja otvorilo Sonus festival

10.000 rasplesanih posjetitelja iz raznih zemalja svijeta, otvorilo je 2. izdanje Sonus festivala koji je rasprodan nekoliko dana prije početka.

Piše: 


Divno ljetno vrijeme, more i vrhunska glazba dovela je goste iz Italije, Njemačke, Francuske, Velike Britanije i svih zemalja regije za Zrće.

Ljudi su čekali u redovima kako bi na sam početak festivala napunili klubove Aquarius Club, Club Papaya, Kalypso Club gdje su plesali do večernjih sati uz glazbu najboljih regionalnih DJa.

Nakon prepunih dnevnih partyja i boat partyja, počeo je i večernji program koji je završio u rane jutarnje sate uz najveća imena elektronike: James Jonesa, Laurent Garniera i Loco Dicea. Drugi dan festivala očekuju se nastupi trojca Better Lost Then Stupid, Joseph Capriatija, Henrik Schwarza, Marca Carole i mnogih drugih.

Manageri klubova na Zrću kažu da cijelo ljeto nisu vidjeli toliku posjećenost klubova, a tako će biti i naredna 4 dana festivala.

sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2