Skip to main content

Electronic Beats ClubTour – Belvedere, Dubrovnik

T-Mobile Fun Factory turneja, koja traje do 16. kolovoza, u četvrtak, petak i subotu (03.-05.08.) gostovala je na dubrovačkoj plaži Copacabana a završena je programom Electronic beats SWEAT Club Tour i DJ Ianom Pooleyem u subotu navečer na plaži hotela Belvedere.

Piše: 

Naslovna foto

Ian Pooley


Posjetitelji plaže Copacabana mogli su se zabavljati uz razne sportske aktivnosti, umjetničke performanse i glazbu, dok je party na plaži u petak obogaćen i koncertom grupe Detour (bivši Yammat). U večernjim satima u subotu, T-Mobile Fun Factory se preselio na plažu hotela Belvedere gdje je održan cjelonoćni program Electronic beats SWEAT Club Tour s DJ Ianom Pooleyem.

Na Copacabani su u tri dana održani turniri u stolnom nogometu i natjecanje u pikadu. U pauzama natjecanja, na plaži su nastupali komičari koji su nasmijavali okupljene a osobito su im se veselila djeca. Komičarski nastupi bili su međutim samo uvod u kulminaciju zbivanja s večernjim nastupom grupe Detour. Dnevni program na plaži popraćen je i prezentacijom novih usluga T-Mobilea uz atraktivne cijene uređaja a o interesu posjetitelja govori i činjenica da su sve zalihe bile rasprodane. T-Mobile kamion, šesto prodajno mjesto T-Mobilea, tijekom oba dana ponudio je informacije o novim uslugama od kojih je najveći interes bio za MMS te besplatne Bling Bling – samoljepljive naljepnice za mobitele i Ice Cards – personalizirane posjetnice.

U večernjim satima u subotu, party se nastavio na plaži hotela Belvedere gdje su se, u potpuno ispunjenom klubu, gosti zabavljali do kasno u noć uz program Electronic beats SWEAT Club Tour i DJ Ian Pooley-a. T-Mobile Fun Factory je turneja koja se drugu godinu za redom u srpnju i kolovozu održava na plažama od Istre do Dubrovnika. Ove godine, prije Dubrovnika, partyji su održani na najpoznatijim plažama i klubovima u Vodicama, Novalji, Crikvenici, Krku, Rovinju, Poreču, Makarskoj i Zadru, a do 16. kolovoza nastavit će se na Braču, Hvaru i u Splitu.

dam swindle mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop