Skip to main content
  • alt
  • 7.07.2014.

Jedi, spavaj, Byblos, ponovi

Fatboy Slim je u Byblosu odsvirao vrhunski set koji je pokazao iz kojeg razloga je i dalje najomiljeniji DJ svih generacija. 

 
Ovoljetno najdraže okupljalište publike željne kvalitetnog provoda i odlične glazbe, diskoteka Byblos je u subotu ugostila jednu od najvećih svejtovnih glazbenih ikona. Norman Cook iliti Fatboy Slim je u porečkoj diskoteci Byblos došao direktno s brazilske turneje gdje je dodatno zagrijavao nogometnu groznicu svojim setovima te kompilacijom "Bem Brasil". Ukratko, najavio se karneval i karneval se dogodio u diskoteci Byblos.
{youtube}ZIVjk2xAZgg{/youtube}
 
Atmosferu prije nastupa legendarnog Fatboy Slima odlično je zagrijao Luca Montecchi s latino ritmovima house glazbe čime je nagovijestio Normana i Bem Brasil kompilaciju. Odabravši pjesme i zvukove ljeta, bez prevelikih hitova rasplesao je publiku već od samog začetka večeri. Norman je napravio svjevrstan uvod u svoj set s hitom Right Here Right Now, popraćenom video projekcijama na velikom LED zaslonu te nezaobilaznom Byblosovom rasvjetom koja je predstava za sebe, kako ju je opisao Fatboy Slimov management. U nastavku prsti obje ruke nisu bili dovoljni za nabrojati sve odsvirane hitove, od nezaobilazne "Eat Sleep Rave Repeat", "Funk Soul Brother", "Weapon of Choice" i ostalima.
{youtube}sMZwZiU0kKs{/youtube}
 
Vječito nasmijan i pun energije Norman se prisjetio nedavno preminulog pionira house glazbe Frankieja Knucklesa te u svoj dvosatni set odsvirao nekoliko pjesama ikone house scene. Na taj način odao je počast, ali i najavio posebni događaj zakazan za 1.8. kada u porečku diskoteku Byblosu stiže David Morales te tako upriličiti poseban program posvećen Frankieju Knucklesu. Toliko posebnim da se DJ Mag javio diskoteci Byblos i odlučio posvetiti članak u DJ Magu o tom partyju.

Fotogalerija

 
Završetak i okončanje odlične večeri Norman je prepustio Angelu Anxu koji je goste i zabavu zadržao do ranih jutarnjih sati kada su posjetitelji skandirali “we want more”. Diskoteka Byblos započinje svoj šestodnevni tjedni program koji će potrajati sve do kraja osmog mjeseca. Ponedjeljkom slijedi program “Welcome to Byblos”, utorkom “R’n’B Hip Hop nights”, srijedom “EDM nights”, četvrtkom su na rasporedu “La Fiesta” večeri te petkom i subotom “Mashups”.
sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop