Skip to main content
  • 10.08.2015.

Adriatic Perception nagradnjača!

Percepcije su poput kaleidoskopa. Imaš iste činjenice poput stakalaca koja samo gledaš pod drugim kutom i pred tvojim očima niču novi oblici i emocije iz potpuno nepromijenjenih elementa.

Piše: 


Upravo ovome su namijenjeni festivali. Sve ono što nosiš na leđima čitave godine, nije nestalo već samo s novim pogledom na sretniji i zadovoljniji život tvoj ljetni ti pronalazi mnogo više onog lijepog u svijetu. Upravo je takva jadranska percepcija stvari.

Uvala Velika Duba u Živogošću tako će 14. i 15. kolovoza postati lokacija za puštanje pare. Kao svjetionici vodiči na ovu glazbenu meditaciju vode te Ramon Tapia i Silicone Soul, pod čijom zastavom stiže Graeme Reedie. no ovdje je i naš lokalno-regionalni glasni postav koji čine Mladen Tomić, Pero FullHouse, Alen Milivojević, Alexander de Funk, ČX, Denis T., Edy C., Galinac Galinac, Gianni Motta, Jock, Jolly Joke, Leon B, Marijan Babicz, Mario Daić, Maroje, Nino Galovac, Okac, Shi Pe, Teo Harouda, Vedri Tunes i Vital Sound.

Ali ono što zanima pragmatičnog tebe je kako do upada. E pa baš ti se potrefilo jer mi upravo dijelimo 2×1 kartu navedeš li nam troje izvođača s lineupa s kojima bi volio plesati. Dobitnike proglašavamo proslavljenom eci-peci metodom  13. kolovoza u podne. Enjoy i sretno dragi naši!

wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop