Skip to main content
  • 10.09.2014.

Aurora privodi sezonu kraju uz Marca Baileya

Marco Bailey, belgijski kralj techno vibracija, zatvorit će sezonu elektronske glazbe Aurore, u petak, 19. rujna. Na partiju za koji je karta u pretprodaji 60 kn zasvirat će i provjerene dalmatinske snage Pero-Fullhouse, Edy C., te Juri Paik i Scheva.

Piše: 


Odličnu sezonu partijanja u primoštenskom klubu obilježili su nastupi DJ Antoinea, Chuckiea, Cristiana Varele, Fedde Le Granda, Oxie i Marka Nastića.

Bailey u svojoj državi odavno ima status superzvijezde, no već dugi niz godina slovi kao prepoznatljivo ime diljem cijele Europe, gdje bez prestanka putuje i neprestano nastupa. Njegov glazbeni izričaj je širok i osim techna uključuje i house i minimal, a upravo je zbog svog posebnog, uvijek iznenađujućeg stila uvijek rado viđen i s oduševljenjem dočekan na brojnim eventima i festivalima u cijeloj Europi, kao i u mnogim klubovima.
{youtube}ZSSnprCuJIA{/youtube}

Pretprodajna mjesta www.eventim.hr i www.adriaticket.com

Nagradna igra
Osvojite 4×1 ulaznicu, a u FB komentaru ispod članka potrebno je napisati barem jednu etiketu za koju je izdavao Marco Bailey. U slučaju više točnih odgovora vrednujemo broj lajkova. Dobitnike objavljujemo u četvrtak 18.09.

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2