Skip to main content

Aurora promo party + osvoji 6 ulaznica

Promotivni party za proslavu 20 godina kluba Aurora održati će se u novo otvorenom splitskom caffeu "Ćakula" na Rivi 23. lipnja gdje će glazbu pripremiti Malesh i Halioz. Tijekom promotivnog partya posjetitelje nagrađujemo besplatnim ulaznicama a iste možete osvojiti i čitajući ovaj članak.

Piše: 

Naslovna foto

20 godina Aurore


Neki od glavnih imena proslave 24. lipnja poput Pere Fullhousea i Ivana Mastermixa uvelike su pridonijeli Aurorinoj reputaciji i približili underground glazbu Dalmaciji i hrvatskoj publici kad je ona bila na samom začetku. Vrhunac slavlja ne bi se mogao izvesti ni bez ambasadora domaćih klupskih događanja poput razigranog Sergeja, uvijek rado dočekanog Ivana Komlinovića, legendarnog Mr. DJ Daria i međunarodno priznatih Astralisovih uzdanika Ludviga & Go Cuta. Kad već spominjemo međunarodni uspjeh ne možemo izostaviti pozvanog Eddy Ramicha, Kontrapunktovog tvorca čija je glazba često više cijenjena van granica nego među domaćom publikom.

Prečesto smo se znali razočarati razvikanim stranim zvijezdama, možda zbog činjenice da su atmosferu u Aurori stručno podizali Zorro, Pille ili Lushi, kako im to polazi za rukom podsjetit će nas i ovog puta, baš kao i rezidenti Mladen & Stipe na koje uvijek možete računati. Znamo da Aurorina publika preferira istančani techno zvuk za to su ne brinite zaduženi Zero i Edy C, u čiju vožnju se nevezani upuštamo. Istraživački glazbeni duh prepoznat će se kod Tonija Juranovića, Malesha i See Why-a baš kao i inovativnost indie elektro zvuka koji će nam puštati DJ Halioz.

Raznolikosti glazbenih pravaca od funka i afro beat-a preko hip hop breaka, d˙n`b, house-a i disca ne bi smjelo nedostajati uz Voi'Sa dvojac kojeg čine Kid VA i Duda Dudes, te predstavnika "veselog" ritma Marmata i Funk Gurua. Zvuk broda upriličit će live nastup, dok će Oxide zaigrati partiju dubstepa.

6 čitatelja osvaja po jednu ulaznicu za Auroru a potrebno je ispod članka napisati barem 10 stranih izvođača koji su nastupali u Aurori posljednjih 20 godina. Također svaki komentar mora imati i što više lajkova kako bi bio u odabiru za nagradu. Dobitnike objavljujemo 23. lipnja ovdje. Dobitnici: Marko Galić, Amalija Čulić, Ivo Kuzmanić, Ana Bell, Marko Borak, Marko Pintar.

disco fever mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2