Skip to main content
  • alt
  • 22.09.2014.

Beltek u Culture Clubu Revelin

Culture Club Revelin ovog vikenda u goste dovodi jednog od najvećih producenata i DJ-a u regiji,  Belteka.

 
Iza imena Beltek krije se Martin Bijelić koji je svoju tech/house karijeru započeo 2007. godine  singlom “Copacabana”, koji je postigao veliki uspjeh  o čemu svjedoči i nagrada “Pete’s Tong Fast Trax” koju dodjeljuje Pete Tong, poznati DJ i voditelj kultne emisije na BBC Radiju 1. Debitanski album “Out Of Play” Beltek je izdao za Toolroom Records 2011. godine, a veliku podršku i suradnju na ovom albumu dao mu je i njegov kolega, također poznati slovenski DJ Umek. Potkraj 2012. godine izdaje singlove “Party Voice” “Go”, “Connect Us” i “Captcha” ( u suradnji sa Grammyejvcem Morganom Pageom) i “Eric Goes To Disco” koji mu podižu rejting na svjetskoj elektronskoj sceni i osiguravaju nastupe širom svijeta od Ultra festivala u Miamiju do svjetskih i europskih festivala.
{youtube}Exw4ZnaKHEk{/youtube}
 
Ove godine je bio tražen na svim vodećim regionalnim festivalima i to ne samo elektronskim festivalima već i vodećim regionalnim festivalima pop, rock i elektronske muzike. Na Shengenu je zatresao stage sa Himom i Morchebom, a nakon Stereo MC-a na Špancirfestu rasplesao je publiku do jutarnjih sati. Nakon odličnog nastupa prošle godine u Culture Clubu Revelin, Beltek će ponovno podići na noge sve posjetitelje i pokazati zašto je ove godine najtraženiji DJ na vodećim festivalima u regiji. Party se održava u subotu, 27. rujna, cijena ulaznice je 60 kuna u  pretprodaji, 90 kuna na ulazu, a VIP u pretprodaji  120 kuna te 150 na ulazu.
{youtube}ybQFzHB2QHo{/youtube}
 
Dijelimo 2×2 ulaznice, a sve što trebate jest u komentar ispod članka navesti barem dva labela na kojima je Beltek dosad izdao. Nasumce odabrane pobjednike objavljujemo u petak, 26. rujna, tijekom prijepodneva.
 
brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2