Skip to main content
  • 16.04.2014.

Besplatno na Fly 2 Moondance u vodički Opium

Prvo predstavljanje Moondance festivala održalo se prošle subote uz škotskog techno/house virtuoza Vince Watsona u zagrebačkom Mikseru.

Piše: 


Slijedi Fly 2 Moondance u vodičkom klubu Opium u subotu 19.04. kada u goste stiže francuski remixer, producent i DJ – Oxia. Uz njega će nastupiti Edy C, Scheva, Antonio i Pero FullHouse. Ulaznica je 50 kn do ponoći, a 70 kn poslije. Svaki 20. posjetitelj ovog partija dobit će besplatnu festivalsku ulaznicu za ljetni Moodance.

Na partyju će nastupiti kao glavni gost Oxia, jedan od najpoznatijih francuskih techno/electro/house DJ-eva i producenata, te rado viđen gost u Dalmaciji. Prvi nastup u ovim krajevima imao je prije 11 godina u Aurori, na poznatom party-u s Umekom. Pravim imenom Olivier Raymond, Oxia je poznat kako po brojnim kvalitetnim samostalnim izdanjima, tako i po suradnji sa svojim francuskim kolegama, kao što su npr. The Hacker, Laurent Garnier, Miss Kittin, Kiko i drugi. Možemo slobodno reći da je Oxia mezimac domaće scene, te da na ovim prostorima uživa status prave zvijezde.
{youtube}vh5IG-h14w0{/youtube}

Dijelimo 2×1 ulaznicu, a potrebno je da u FB komentaru ispod članka napišete barem jednu etiketu za koju izdaje Oxia. Uz točne odgovore dobitnici će biti čitatelji sa više lajkova na svoj komentar. Dobitnike objavljujemo u subotu do 12h.

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk