Skip to main content
  • alt
  • 15.06.2014.

Besplatno na Sonus festival

U samo deset dana posve su rasprodane ranoptičje ulaznice za ovogodišnje izdanje Sonus festivala.

 
Sonus festival 2014 održat će se od 18. do 22. kolovoza u čak 3 kluba na plaži Zrće na otoku Pagu. Klubovi Papaya, Aquarius i Kalypso ugostit će više od 50 internacionalnih i domaćih DJ-eva  među kojima najveća imena techno scene danas.
{youtube}DdXS6r0x-q4{/youtube}
 
Pet  dana i pet  noći neprestane zabave uz svjetske DJ zvijezde kao što su Ricardo Villalobos, Richie Hawtin, Marco Carola, Luciano, Seth Troxler, Chris Liebing, Dixon, Jamie Jones, Loco Dice i mnoga druga imena, jamac  su nezaboravnog provoda ovog ljeta.
{youtube}7D8TQCcDg40{/youtube}
 
A kako biste i vi bili jednih od tih koji će se ludo provesti na Sonusu, odigrajte našu nagradnu u kojoj dijelimo 2x 1 festivalsku ulaznice. Zalijepite miks kojeg od gostiju Sonusa ovoga ljeta u komentar ispod članka te pozovite  prijatelje da vam nabace na taj isti. Dva komentara s najviše lajkova osvajaju ulaznicu, a dobitnike objavljujemo u petak, 27. lipnja, tijekom večernjih sati.
 
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk