Skip to main content
  • alt

Bijeg kroz beat i zatvaranje sezone pt.1

Meka tekuća melasa podija zagrebačkog Sirupa i ovog vikenda te zove da se zalijepiš na floor do zore.

 
U subotu te pozivju na bijeg od svih onih utega koje si tijekom tjedna nakalemio na dušu i pružaju otpuštanje na novom Escape-u. Gle, jeftinije je od terapije ili izrade novih dokumenta i inkognito preseljenja negdje gdje te nitko ne zna!

alt

 
Suvereno udaraju techno u startu ljetne sezone! Nude vam tvrde udarce ritam mašina, mutantske sinkope plemenskih ekstaza, fragmentirane uzorke sintetiziranih emocija, lascivne basseve, koji bude tjelesne signale i najhladnokrvnijima! Na repertoaru je ekipa koja riskira opasno, ali ne može pogriješiti: Foil, Dubok b2b El Commando, Sladoled i neumorni resident Gars. Audiofuturizam u visokom stilu bez dlake na zvučniku!
 
Foil (cfsn) mirnom monolitnom prisutnošću iza pulta plete moćne trake, koje hrane adrenalin i otvaraju uši skepticima. Kao i brojni majstori novog techna, sazrio je preko raznih struja bass glazbe, čije fermentirane sastojke oživljava u nuklearnim krajolicima svojih setova i produkcije. Pravi zvuk na pravom mjestu u pravi tren!

alt

 
Dubok b2b El Commando operiraju kao specijalna jedinica Loop Junkiesa prekaljena u rovovima bassa, garantira napetu partiju brzopoteznog techna!
 
Neodoljivi Sladoled, jedan od profesora Fonetike, izmiksati će osvježavajuću porciju najboljeg vinila, bez umjetnih zaslađivača i boja.
 
Gars pak postoji kao dobri duh prisutnosti. Svaki Escape ritual nosi i jedno tajno, neizrecivo ime, a do njega vas vodi upravo Meštar Ceremonije koji vas znade u dušu.

alt

 
Subotnja noć pak iznova nudi nove prostrane plesne poljane. Kako pada noć osjećaš nemir da se penje uz kičmu stoga saniraj štetu spastičkim trzanjem na flooru na zatvaranju sezone pt.1. w/ cfsn, fonetika & no balance. Upadaš od 1 iza ponoći i do dva u škrabicu ubacuješ 20 kn a nakon 30.
 
Pult mašineriju u ime no balancea pokreće Lila Cube, zatim oko trojke, kada već znamo da izlaze demoni, izlazi i cfsn-čanin Funk Guru da bi oko pet ujutro preuzeli stanovnici katedre Fonetike Basta i Tvrtko u jednom leđa o leđa.
 
Kako volimo da se igraš s nama tako i ovoga puta bacamo u tvom smjeru 2×1 upad za petak nabrojiš li nam lineupaše koji će svoj zvučni hram graditi 29. svibnja. Pa do proglašenja dobitnika sutra u podne ostajte nam dobro!
 
disco fever mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 desktop