Skip to main content
  • alt

Bootanika u DEPO klubu

Kada su Grci, ovlaš zaogrnuti togama, kopali po travama, mućkali i promatrali rast, razmnožavanje i evoluciju biljaka ovom žbunju su se obraćali riječju botane pa je stoga i znanost koja ih proučava nazvana botanika.

 
Dodaš -ika na bilo što i odjednom je znanost, nije li to sjajno? A znanstvenik ili vršitelj radnje dobiva sufiks -aničar pa je tako i onaj koji se bavi ovim biljnim svemirom botaničar. U veljači ekipa koja se bavi bootanikom proučava jednu biljku dubokih čvrstih korijena, PsyTrance, koja je u latinskoj literaturi zavedena kao Full on sp.

alt

 
Vodeći zananstvenici su, sa svojom aparaturom, mjernim instrumentima i oštrim umovima, spremni za disekciju ovog stanovnika glazbene flore. Na stručnom panelu naći će se sve od A pa do D, P i S. 
 
U DEPO klubu će oko desetke 20. veljače iza pulta opremu raspakirati Aquilux (Hypnodelix)Pelks (Syntax Sense)Pila (Forestdelic rec), Plasma Corp (Veleno Music). Ujedno ćete dobiti i priliku čuti što se rodilo od višemjesečnog studijskog ustraživanja Saso Mange Soundsytema dok će podatke u vizualno sintetizirati majstori Hypnodelix i Lucy.

alt

Prije no što stare ure po Zagrebu otkucaju svojih dvanaest monotonih rundi upadaš za 20 kn a nakon ponoći za tridesetku, a do tada baci oko na rezultate prethodne Bootaničke prezentacije.

{youtube}fgjtHZw8aFE{/youtube}
 
Ako si raspoložen za nagradnjaču navedi nam u komentaru koji glazbeni žanr se proučava na ovoj Bootanici i u petak u podne možda osvajaš jedan od dva upada u DEPO. Uživajte nam dragi naši i zalijte kaktus ako ste zaboravili da ga imate! 
brejcha 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop