Skip to main content
  • alt
  • 2.07.2014.

burn predstavlja AVICII #TrueTour giveaway

Burn je najinovatniji brand energetskog pića na tržištu, a posebnu pozornost polažu ulaganju u elektronsku glazbu. 

 
Kroz projekte kao što je burn Residency ulažu u mlade i talentirane DJ-eve diljem svijeta, pružajući im životnu priliku da se dokažu te uz pomoć networkinga naprave ono što sami nisu u mogućnosti. Osim ulaganjem u community projekte, burn surađuje s nekim od najvećih DJ-eva sadašnjice. Osim Carla Coxa, Petea Tonga i mnogih drugih, tu je i AVICII, najpoznatiji DJ današnjice. Sa svega 24 godine, AVICII je svoj prvi album naziva “True” prodao u više od 2 milijuna primjeraka, a pjesma “Wake Me Up” je osvojila vrh glazbenih top ljestvica u čak 84 države diljem svijeta. Kako bi zadovoljio sve ljubitelje elektronske glazbe, AVICII je pokrenuo #TrueTour, najveću DJ turneju u povijesti. 
{youtube}mgpH7-RWbVU{/youtube}
 
Burn vam nudi mogućnost da osvojite dva VIP paketa koja uključuju put, smještaj i VIP ulaznice na AVICII #TrueTour party koji će se u subotu, 19. srpnja 2014. godine, održati u Beču. Sve što trebate napraviti jest u komentarima ovog članka točno odgovoriti na pitanje: koje energetsko piće je partner AVICII #TrueTour, najveće DJ turneje. U slučaju više točnih odgovora, vrednujemo broj lajkova. Pobjednika ili pobjednicu ćemo objaviti u subotu, 5. srpnja,  u 12 sati.
 
 
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk