Skip to main content
  • 9.12.2014.

Cinestar Giveaway

Predbožićno darivanje ovog utorka omogućuje ti Cinestar, koji je za ovu prigodu pripremio zanimljive nagrade.

Piše: 


CineStar u Hrvatskoj, punim imenom Blitz-CineStar d.o.o., nastao zajedničkim pothvatom tvrtke Blitz film & video distribucija i najvećeg njemačkog kino prikazivača CineStara. CineStar lanac trenutno broji 83 dvorane kapaciteta 14.377 sjedala. Do kraja 2013. godine sadržavao je nacionalni lanac s ukupno 12 multipleksa s više od 83 dvorane.

John Wick je hodajuća dihotomija, čovjek kojeg je ljubav promijenila i natjerala ga da se povuče iz okrutnog svijeta plaćenih ubojica kako bi sa ženom Helen izgradio novi život i neko vrijeme mu je i uspijevalo. Nakon što mu ukradu auto i ubiju psa, posljednji dar od umiruće žene kojom ga moli da ne zaboravi voljeti nakon što nje više ne bude, John (Keeanu Reeves) iskopava sanduk u kojem ga čeka njegov stari život.

Cinestar je odlučio naše čitatelje iznenaditi sa slijedećim nagradama:

1. nagrada
Majica John Wick

2. nagrada
Majica John Wick

Nagrade će osvojiti čitatelj ili čitateljica KS koji točno odgovore na nagradno pitanje: Kako se zove junak i istoimeni film za koji dijelimo majice?

Točne odgovore pišite isključivo u Facebook komentaru ispod ovog članka, te pozovite prijatelje da stisnu LIKE na Vaš komentar. U slučaju više točnih odgovora, nagradu će osvojiti točni odgovori s najvećim brojem lajkova. Pobjednike ćemo proglasiti u petak, 12. prosinca 2014. godine u 12 sati.

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop