Skip to main content
  • alt
  • 1.06.2015.

CineStar: Glas obitelji Belier

Glas i svi tonovi koje čuješ oko sebe nešto su što uzimaš zdravo za gotovo, svakodnevni zadaci koji uključuju zvuk odvijaju se na autopilotu.

 
No možeš li zamisliti žiovt u potpunosti zamotan u vječnu neprobojnu tišinu. Obitelj Bélier zasigurno može, tj. svi osim kćeri Paule. Njena svakodnevica je život u kojem je navikla biti veza svoje gluhonijeme obitelji s vrlo bučnim svijetom. 

alt

 
No slučajno otkrivanje glazbenog talenta okrenut će njen svijet naopako. Najveći talent koji ima upravo je onaj koji ljudi koji joj znače najviše ne mogu ni razumijeti ni cijeniti. Ova odlika postat će katalizator odrastanja i udaljiti je od obitelji koju treba ostaviti sasvim samu jer je glazbena škola u koju je učitelj želi poslati u dalekom Parizu.
 
Teške odluke, rast, jedan san i napuštanje svega onoga što poznaješ natjerat će mladu ženu da ojača i pronađe tko želi biti i naučiti je da nije nužno da ti se ljudi koje voliš uvijek sviđaju.

alt

 
Topla, dirljiva, urnebesna, glasna i tiha komedija nastala je pod redateljskom palicom Erica Latriguea a glavne uloge imaju Karin Viard, François Damiens, Eric Elmosnino, a Paulu glumi Louane Emerom, sudionica The Voicea.
 
Film kreće u projekciju 4. lipnja a mi vam nudimo 4×1 kartu odgovorite li nam tko je redatelj filma. Pobjednike ćemo proglasiti u petak 5. lipnja. Do tada skoknite pogledati trailer na službene stranice CineStara i sretno vam bilo dragi naši!
 
sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2