Skip to main content
  • alt
  • 25.05.2015.

CineStar: San Andreas

Zemlja je živa, Zemlja se kreće, prostor na kojem živiš samo ti je posuđen i Gea bi te mogla uskoro na to podsjetiti.

 
Sva dostignuća civilizacije, ulaštene mašine koje nam služe, babilonske kule metala i stakla u kojima pred tipkovnicama kuckamo svoje dane, ne znače baš ništa kada priroda pokaže što može.

alt

 
Nakon što golemi San Andreas rasjed krene dalje pucati i trgati zemljinu koru Kaliforniju pogađa potres magnitude iznad 9 stupnjeva. Život kakav ste poznavali nestaje dok se grad ruši pred učima a beton i cigele pucaju kao da su od kristala.
 
Glavni lik, pilot aviona službe spašavanja kojeg glumi Dwayne Johnson, i njegova žena s kojom se kroz godine udaljio (Carla Gugino) moraju poći na put iz Los Angelesa u San Francisco kako bi spasili kći jedinicu i baš kada su mislili da je najgori udar prošao stigao je novi val.

alt

 
Ovaj akcijski triler iznova spaja Johnsnona s redateljem Bradom Peytonom i producentom Beauom Flynnom nakon uspjeha njihova prethodnog hita “Journey 2: The Mysterious Island.” Scenarij je napisao Carlton Cuse, a priča se izlila iz glava Andrea Fabrizia i Jeremyja Passmorea.   
 
Što učiniti kada doslovce izgubiš tlo pod nogama i kada nemaš kuda pobjeći, kada te tvoj planet podsjeti da si na njemu samo gost? 
 
Reci nam tko glumi glavnu mušku ulogu u filmu i u petak u podne, suvereno krasnom metodom eci-peci prsta, biramo osvajače 4×1 ulaznice za projekciju u CineStaru Avenue Mall. Sretno i stojte nam čvrsto na Zemlji!
{youtube}SzRbK9qIhBs{/youtube}
wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk