Skip to main content
  • cocoon heroes

Cocoon Heroes u Papayi

Godinu dana nakon prve svirke, u Papayu se vraćaju Cocoon Heroes na čelu sa Svenom Väthom.

Naslovna foto

cocoon heroes
 
Njemački producent i DJ Sven Väth  u goste je pozvao dvojicu prijatelja – Christiana Burkhardta i Maurizija Schmitza.  Christian Burkhardt imat će live act, a riječ je o producentu koji je predan istraživanju zvukovnih različitosti te uporno pomiče granice žanreva kao što su techno i house.
{youtube}FfFWmQkGNJY{/youtube}
 
Maurizio Schmitz u elektroničkoj je glazbi od ranih devedesetih, bio je rezident  DJ brojnih njemačkih klubova, a njegovi se dugi setovi opisuju kao psihodelično house putovanje.
{youtube}tAI2BElAb64{/youtube}
 
Ime Svena Vätha teško da je nepoznato ikome jer  riječ je o čovjeku koji je aktivan od davne 1982. godine i otada je nanizao impozantan broj izdanja i nastupa.  Vlasnik je labela Cocoon Recordings, donedavno je bio vlasnik Coocona u Frankurtu, ali je on zatvoren, a ujedno je i rezident Cocoon Ibiza večeri u Amnesiji. Njegovi setovi odlikuju se eklektičnošću, a Sven je vrhunski zabavljač što je i više nego dobar povod da se 2. kolovoza uputite na Zrće.
{youtube}qaEX4br2JuA{/youtube}
 
Ulaznica na ovaj tulum stajat će vas 115 kuna, nabavite ju ovdje, a mi prvih troje čitatelja koji točno odgovore na pitanje u kojem je klubu Papa Sven odvrtio svoj prvi DJ set nagrađujemo ulaznicom.
hardbeats mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 desktop