Skip to main content
  • 29.11.2015.

Cristian Varela u Boogaloo klubu. Osvoji ulaznice!

Future Scope tim vas poziva na još jednu glazbenu poslasticu u klubu Boogaloo.

Piše: 

Naslovna foto

Cristian Varela


Ovaj put u subotu, 5.12. u velikoj dvorani (techno floor) nakon dugo vremena očekuje vas kultni old school program. Posebno za ovu priliku, classic setove sa vinyla pripremili su naši najbolji retro majstori: Petar Dundov, Mary i Cet. Glavni gost večeri je techno virtuoz Cristian Varela gdje će isto tako posebno za ovu priliku vrtiti stare dobre oldies goldies trake!

Na malom flooru očekuje vas izvrstan tech-house i techno, u maniri mlađe DJ ekipe: Brlee, Shi Pe, Sthekerson, Senno i Rudi Papić. Ne propustite ovu neprogrješivu formulu elektroničke glazbe od samih početaka pa do danas. Early Bird ulaznice od 50 kn su rasprodane, a od ponedjeljka 30.11. kreće u prodaju kontigent od 60 kn. Na dan partija 70 kn do ponoći, poslije 90 kn.

Nagradna igra!
Osvoji 2×1 kartu – u komentaru ispod članka napiši tko vrti classic setove sa vinyla u Boogaloou. Dobitnike objavljujemo u subotu 5.12. do 14h.

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2