Skip to main content
  • alt
  • 18.01.2015.

DEPO klub: Nathan Coles i Zver B-day

Neke partije ste tek ostavili iza sebe i sortirate sjećanja, ali nikada nije prerano početi planirati narednu vikendnjaču.

 
Pa ako voliš da tvoj vikend lov na glazbu i ljubav bude plodonosan put pod noge i u DEPO klub gdje će floor iznova plamtjeti u ritmu britanca, jednog domaćeg slavljenika i jahača pulta preko susjedne nam granice.
 
U petak, 23. siječnja iza pulta u DEPO klubu na akciju se sprema britanski tatica tech-housea, Nathan Coles. Ovaj strastveni beskopromisni hedonist zajedno s Terryjem Francisom započeo je Wiggle večeri koje sada kontinuirano idu već 20 godina. Nemirnom Wiggleašu društvo će praviti domaće snage The Wheel Man i Felver. Za upad prije ponoći ubaci 40 HR novaca a nakon poklapanja cajgera pedesetku. Počinjemo oko 23 pa do kada stopala izdrže.

alt

 
U subotu, 24. siječnja slijedi raspelesana repriza na kojoj su anđeli dispečeri izuzetno poželjne prašine. Sjajnost i energija ostaje ista na Angel Dust partiju, mijenja se samo ekipa za pultom. Ovoga puta tu će se naći majstor techna iz BIH, DJ i producent Forest People, koji će sletjeti u DEPO nakon zujanja čitavom Europom. Tu je i subotnja zvijezda večeri, frajer s party tuljcem na glavi i rođendanskom trubicom, Teo Zver. Njegove naizgled krhke godine u potpunom su srazu s vještinom iza pulta.
 
Znate kako ide, što je više ekipe to je veselije, pa da bi bilo ekstra veselo upadaju i Teo Harouda i Teychee. Cifre se vrte 20 prije velike dvanaestice, a trideset nakon.

alt

 
No da bi sav keš ostao baš tamo gdje spada, a to je u mekim naborima vašeg novčanika, djelimo 3×1 kartu za petak i jednako toliko i za subotu. Ako nas pratiš znaš već da je valuta osmijehuljac i da inflacije nema, ako nas tek počinješ pratiti eto sad znaš stvar koju prije nisi znao. Pobjednike ćemo odabrati stručnom eci peci metodom u petak, 23. siječnja u podne. Rave on!
 




defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk