Skip to main content
  • alt
  • 28.01.2015.

DEPO klub vikendnjača

Bivša tvornica ljepljivog masnog Katrana za vikend vam sprema sjajan program kako ne biste morali češkati tjeme i mozgati gdje, kuda i kako.

 
Čeka nas tradicionalac Tech D Housea, koji već ima svoje stalne goste i neprestano nove dobrodošle padobrance, i zatim subotu grije Hard2Core koji reže duboko duboko blizu jezgre.
 
Petak, 30. siječnja, sat vremena prije no što Pepljuga krene dramatično bježati doma, gubiti šuze i slično, u DEPO klubu vas čeka odbor za doček vikend katarze. Tu su Fabian Jakopetz, Matya, Senno & Sin, Dođi si probati ovu fantastičnu glazbenu napolitanku. Do pola noći upadaš za 20 a nakon ubacuješ još desetku HR novaca.

alt

 
Subota kao i obično započinje u isto doba, floor je još jednom čist, bar je pun, srca i stopala su spremna zgrabiti sve ono najbolje što život pruža a to vam stručno serviraju Blurix, Flame i Mad As Hatter na Hard2Core.

alt

 
Da bi keš ostao tamo gdje i spada a to je unutar prostranstava tvog novčanika dijelimo 3×1 upad za petak. Ti samo trebaš u kometar okačiti nasmijanaca, osimjehuljca, namiganca, onoga koji fura sunčane ili koje god već malo žuto ličeko ti se sviđa i eci peci komisija pika nasumičnu trojku stručnim prstom u petak u podne. Sretno!
 
defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2