Skip to main content
  • alt

DEPO: Okain i all nighter Petra Dundova

Iako se možda tek penješ na grbavu grbu radnog tjedna veselo se spusti niz padinu jer te u podnožju čeka ekipa i još jedan friško hrskavi proljetni vikend u DEPO klubu.

 
U petak, 17. travnja, iza pulta će se raspakirati francusko tech house osvježenje u liku i djelu Okaina. Još kao klinac i srednjoškolac na pariškim ulicama ugrabio je rezidenciju u lokalnom klubu a prva samostalna produkcija zaživjela je 2007., nakon čega su se za njega pograbili renomirani labeli poput Tsuba, Bpitch Control, Cadenza, Quartz, Truesoul i UponYou. 

alt
 

Uskoro su mu ruke u dobrodošloj gesti raširili i podiji u Fabricu, Rex Clubu, Watergateu ili pak na amsterdamskom Awakeningsu a na zagrebačkom podiju društvo će mu ove rasplesane noći praviti još i Felver i Malesh. Na Secessijsku večer upadaš oko 22 sata za 45 u pretprodaji i 60 dlakavih kuna na ulazu.
 
Tada odlaziš kući nasmiješen i iscrpljen u zoru, bacaš se potrbuške na krevet, budiš se popodne, nazivaš ekipu od noćas da provarite što je bilo i spremaš se za reprizu. 
 
18. travnja oko 23 sata implodiraj u elektronsku jezgru s jednim cjelonoćnim setom omiljenih hrvatskih elektroničkih prstiju, onih Petra Dundova. Preko dva desetljeća na sceni, DJ i producent, osnivač Perfectiona, koji dere od 1993., ime koje znaju u najvećim svjetskim klubovima, starosjedilac pulteva i glazbena enciklopedija… Petar je sve ovo i još toliko toga više. Pa kako izgleda noć koju vodi dvadeset i kusur godina iskustva možeš iskusiti za 20 HR novaca prije i 30 nakon ponoći.

alt

 
No pultaši su nam ljubazno ustupili nekoliko upada pa stoga ukucaj jednog osmijehuljca u komentar i napomeni za koju večer zdušno lobiraš. Virni ovdje u petak oko podne jesi li osvajač jedne od 2×1 karata za petak i jednako toliko za subotu. Tri, četri… wait for it… sad!
dam swindle mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 desktop