Skip to main content
  • alt

DEPO vikend uz Scientific Funk i malo domaćih elektrona

Kako li samo srijeda već šalje srse niz kralježnicu?! Još malo pa se spuštaš po krivulji drugog djela radnog tjedna koji završava spektakularnim uklizavanjem u vikend.

 
Da bi se dočekao u savršenom plesnom stavu s perfektnim doskokom DEPO je pripremio sočne vikendnjače. Petak, 20. ožujka,  ti od 22 sata donosi nastup britanskog stanovnika undergrounda koji se strelovio penje etiketama kao što su Wiggle, Cubism, Phobic, Household, Is This… James Harrison poznatiji je kao Scientific Funk i prije 4 godine, nakon povlačenja u opskurnu samoću, iznova izranja najboljim deep houseom i technom posipanim nitima acida.

alt

 
Remix KoreVexa našao se na Baseware ADE 2014 albumu kao i na onome Eddieja Richardsa Ibiza 2014., ali ono što je ovog undergroundčanina, prisutnog na sceni od kasnih 80-ih, ponovo vratilo u žižu pozornosti je njegov  ‘Crotchless Onesie EP’  koji je 2013. izletio s kultnog Wigglea pod zaštitničkim krilom Terryja Francisa i Nathana Colesa.
{youtube}dRul2v_CRdk{/youtube}
 
No kako je nepristojno goste ostaviti same za pultom društvo mu prave suosnivač legendarnog ‘Jacks House’a Pavle D, producent/dj The Wheel Man i suosnivač projekta Lokalna Elektronička Defenziva [ LED ] Vedran Božić.
 
Kada s bolnim stopalima i punim srcem napustiš DEPO u sitne jutarnje sate žmirkajući na posljednji jesenski izlazak sunca, pojedi neki burek, pođi kući uhvatiti koji Z i vrati se u subotu u isto vrijeme na jedan Elektron Domestikus kada iza pulta svoj glazbeni senzibiltet već oko deset sati zagrijavaju Q’le, Šokre, Indie Slide, Eggy i Teo Zver.

alt

 
Za sve vas raspoložene za malo dobrog dubokog housea i oštrog nazubljenog techna pitamo pod kojim aliasom vrti James Harrison i u petak u podne, znanstveno opravdanom metodom eci peci prsta, dijelimo 2×1 kartu za ovo plesno lutanje. Do tada dragi naši sretan vam ostatak srijede i zaplešite danas malo sami sa sobom. Pis aut
 
brejcha 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 2