Skip to main content
  • alt
  • 4.08.2015.

Dijelimo Sonus festivalske upade

Supersonični Sonus festival još jednom će protresti obalu Zrća uz vrhunske svjetske jahače pulteva.

 
Iako tek trogodišnjak, već je ostvario golemi uspjeh i fino se raskomotio na Resident Advisorovoj i Betportovoj listi najboljih svjetskih techno festivala. Ali baš onako komotno… Čaša u ruci, rasplesana stopala na tabureu, sunčane na nosu i sve to.

alt

 
Pet dana, pet noći, od 16. do 20.kolovoza, i tri kluba, Aquarius, Papaya i Kalypso, postat će temporalno-prostorna točka na kojoj se okuplja preko 70 svjetskih elektroničara.
 
Na lineupu su se našli gospodin otac Sven Vath, virtuozni akrobat gramofona Ricardo Villalobos, opskurni doktor minimala Richie Hawtin, golemi Marco Carola, nimalo stereotipni osnivač "Stereotipa" i dvostruki nosioc titule naj DJ-a svijeta, Dixon. Zatim se s Olimpa na Zrće spuštaju i Luciano, Loco Dice, Pan-Pot, tINI, Tale of Us, Ame, Apollonia, Bunte Bummler, Chris Liebing, Enzo Siragusa, Jackmaster, Jamie Jones, John Digweed, Joseph Capriati i oh još toliko njih. Za puni lineup skokni ovdje na službene stranice festivala.

alt

 
No da se ne bi svađao sa svojim osobnim bankarom koji ne razumije da ovo nije luksuz već nužda, zaigraj s nama nagradnjaču. Dijelimo 2×2 festivalske ulaznice navedeš li nam troje izvođača Sonus festivala. Cukaj malo frendove za  rukav da skupiš 10 likeova na komentar ispod ovog članka (obećaj svakome da ćeš njega voditi sa sobom osvojiš li karte) i podijeli članak na svom zidu s uključenom opcijom "Javno". Et'ga! Sretno i virni ideš lli na Sonus 12. kolovoza u podne!

Dobitnike biramo metodom slučajnog odabira.

wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2