Skip to main content
  • alt
  • 18.07.2015.

DJ Mag Beach Festival nagradnjača

Urlaš od sreće po kući jer si na godišnjem aka u svom vremenu za raditi što god te volja i kada te volja, pakiraš se, trpaš stvari i frendove u auto i pičiš put Paga.

 
Na Pagu te čeka najrasplesanija hrvatska plaža a na njoj sočni i slatki floorovi Papaye. No ovaj podij se sada, po peti puta, udružuje s najvećim svjetskim magazinom elektroničke glazbe, DJ MAG-om, na tri dana glasnog ludila od 28. do 30. srpnja.
 
Plodonosna sjajnošću natopljena suradnja odvija se od 2011. od kada je Papaya sjela na ljestvicu DJ MAG-ovih Top 100 klubova. Fantastična lokacija, besprijekorna organizacija i reputacija DJ MAG-a rezultirali su dovođenjem nekih od najvećih imena elektronike, pa ste u godinama iza nas za pultom mogli zateći ekipu kao što su Hardwell, Swedish House Mafia, Alesso, Markus Schulz, Size Matters…

alt

 
Tako ni ovaj mini jubilej neće biti nikakva iznimka jer nam se na proslavi svega ljetnog, sočnog i plesnog pridružuju Showtek, Dannic, VINAI i Blinders! Regularnu festivalku možete kupiti za 37.5 eura dok će vas VIP karta za tri dana olakšati za 70 eura a karte ulovite skokom na https://papaya.com.hr/shop/tickets ili jednostavno sačuvajte keš u džepu, odgovorite nam tko je na lineupu za ovu godinu i zgrabite si 5×2 karte za festival. Odabir eci peci prsta biti će objavljen. 25. srpnja u podne. Sretno!
 
Sve dodatne informacije možete zatražiti na info@papaya.com.hr, stolove rezervirati na vip@papaya.com.hr, a upite o putovanju uputiti na travel@papaya.com.hr
{youtube}OUdBNy8Mk8I{/youtube}
 
Papaya Web Site: https://www.papaya.com.hr/
 
 
Želimo vam dugo sretno ljeto dragi naši!
 
defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk