Skip to main content
  • alt
  • 29.09.2014.

“Drakula: Neispričana priča” u CineStaru

Film “Drakula: Neispričana priča” donosi dosad nepoznatu ljudsku stranu vlaškog princa Vlada III Tepeša koji se žrtvovao silama Tame kako bi spasio svoje najbliže, ali i svoj narod.

 
Prije nego što je postao Drakula, Vlad III bio je hrabri ratnik, odan obiteljski čovjek i požrtvovni otac. Odolijevajući turskim osvajačima slavljen je kao nacionalni heroj, sve dok nije došao trenutak u kojem je morao izabrati… Radnja smještena u 15. stoljeće vodi nas u vrijeme najkrvavijih borbi protiv Turaka, ali i kroz osobnu dramu glavnog junaka. Cijena koju je Drakula platio za spas drugih danas je legenda, a njegova neispričana  priča donosi potpuno novi prikaz jedne od najkontroverznijih ličnosti u našoj povijesti.
{youtube}_2aWqecTTuE{/youtube}
 
Film “Drakula: Neispričana priča” dolazi u CineStar Multiplexe 2. listopada te dijelimo 1×2 ulaznice za projekciju u CineStar Avenue Mallu. Sve što trebate jest točno odgovoriti kako se zove glavni glumac u komentar ispod članka, a mi pobjednika objavljujemo u četvrtak, 2. listopada. Uaznice vas od subote čekaju na ulazu u CineStar, a film možete pogledati do petka, 10. listopada.
brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk