Skip to main content
  • alt

F Club putuje na Kvarner

Sljedećeg  se vikenda F Club upućuje na Kvarner, točnije u uvalu Mošćenička Draga gdje će se održati open air party Deep Mind.

 
Tek sat i pol vožnje udaljena od Zagreba, uvala je jedna od najljepših na Kvarneru, a sama plaža već je značajno poglavlje underground scene jer poprište je nekih legendarnih partyja. U centru Mošćeničke Drage na molu vas očekuje brod koji kreće u 21 sat te vozi svakih sat vremena, a istim se brodom vraćate i natrag.
{youtube}vdR0XCLM4vI{/youtube}
 
Na popisu izvođača se nalazi predstavnik švicarskog undergrounda,  majstor minimala Mimanos čiji  DJ setovi variraju od deep housea preko minimala do techna. Tu je i mladi beogradski producent i DJ Vid Marjanović,  a iz Beograda stiže i Sale L dok iz Zrenjanjina dolazi dvojac Marko Berbakov i Darling koji vrte b2b set. Riječku scenu predstavljaju Life4Funk, prisutan na sceni već više od 18 godina, te Claus Cottini i Labozz, rezident DJ-evi kolektiva Underground Rijeka.
{youtube}kpek0TvIAEg{/youtube}
 
Iz same Mošćeničke Drage stiže Ko Mar, a tu je i DJ Sin, rezident F Cluba te Kiki Militantna, vlasnica kluba koja se nedavno primila posla iza DJ pulta. Deep Mind se održava u subotu, 16. kolovoza, s početkom u 21 sat, a upad je 80 kuna. Dijelimo 2×1 ulaznicu, a sve što trebate je nabaciti smiješak u komentar. Nasumce odabrane dobitnike objavljujemo u četvrtak, 14. kolovoza, tijekom jutra.
 
brejcha 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 desktop