Skip to main content
  • alt

Fatima donosi tvrdi španjolski techno u Depo klubu

Pomisliš li na Španjolsku, mozak automatski klizne na žene s cvijećem u kosi i kastanjetama na prstima, na cipele punih potpetica koje uz lepršave suknje odrješito udaraju o tlo brade ponosno podignute u nebo.

 
No Španjolska je i dom sasvim novih dama i jedna od njih je i Fatima Hajji. Iako zapletena u elektroniku od davne 1998., floor DEPO kluba će, putem još jednog partyja posipanog anđeoskom prašinom, postati njen zagrebački dom na premijernom nastupu u hrvatskoj prijestolnici. 23. listopada je dan za hrvatsko-španjolsko ukrižavanje kao dijamant tvrdog techna koji se smije u lice kompromisu i mekšim braćama i sestricama.

alt

 
Čist, jasan, snažan plimni val potpuno osobnog pristupa technu začinjen je izletima u arapske i afričke ritmove, vruće tonove salse i groovy podstruje. Jednaka predanost kvaliteti očituje se i u vlastitim produkcijama dok intuicija vodi vretenaste prste a Fatima tone u energiju nasmijane publike ispred sebe.
 
Kako se ne bi osjećala usamljeno za pultom ovog zagrebačkog techno punkta pridružuju joj se F.O.R.M. live, Teo Harouda, njegov imenjak Teo Zver i Teychee. Počinjemo sat prije ponoći. Dok se kazaljke ne poklope na 12-ici upadaš za 50 kn, a nakon ubacuješ 60. Ili jednostavno sačuvaš keš za nešto drugo, odgovoriš nam od kuda stiže techno plemkinja i upecaš si 2×1 kartu. Dobitnike odabiremo nesumnjivo profesionalnom metodom eci peci prsta, 22. listopada u podne! Sretno i vidimo se u DEPO klubu!
{youtube}MNTctilVeT4{/youtube}
 
disco fever mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web