Skip to main content
  • 12.04.2015.

Festival tolerancije JFF Zagreb uz bogati elektronički program

Deveti put za redom u Zagrebu će se od 12. do 18. travnja u kinima Tuškanac i Europa održati Festival tolerancije koji bogatim filmskim programom, izložbama, koncertima, edukacijama i diskusijama podiže razinu svijesti o važnosti dijaloga i uvažavanja različitosti, te educira o Holokaustu.

Piše: 


Besplatne projekcije, predavanja, radionice, izložbe i razni edukacijski sadržaji samo su dio devetog izdanja Festivala tolerancije – JFF Zagreb.

Osim klezmer glazbe, nastale kao spoj različitih kultura i tradicionalne židovske glazbe, jazza i klasične glazbe, festival se može pohvaliti kao festival s najkvalitetnijim programom elektroničke glazbe. Do sada je ugostio mnoge renomirane strane i domaće producente i DJ-eve kao što su: Phon.O, The cloniOUs, Cid Rim, Lefto, Romare, KU BO / Stereotyp, Ogris Debris, Joyce Muniz, CFSN DJs, Phillitchevanje, te mnoge druge.

Ni ove godine kvaliteta glazbenog sadržaja ne zaostaje za prethodnima. Glazbeni program počinje u srijedu s mađarskim Bogdan Norbert triom koji će nastupiti na prekrasnoj terasi Swanky bara, nastavlja se multimedijalnim performansom poznatog talijanskog vizualnog umjetnika Roberto Paci Dalò u velikog dvorani kina Europa, dok će festival zatvoriti energični münchenski bass duo Schlachthofbronx i bečki veseljaci Kibbutz Klub uz pomoć Whateverest DJ-eva i CFSN-ovog phillipea u klubu Klub.

Svi filmski programi, radionice i izložbe su besplatne, a samo se ulaz na koncerte plaća.

Srijeda, 15/4 @ Swanky (Ilica 50) – terasa bara
Bogdan Norbert Trio – live (HU)

Četvrtak, 16/4 @ velika dvorana kina Europa
Roberto Paci Dalo predstavlja "Ye Shanghai" – multimedijalni performans

Subota, 18/4 @ Klub – CLOSING PARTY
Room 1: Schlachthofbronx (DE) – live, Whateverest DJs (Anto Anto & Indy) + phillipe (CFSN)
Room 2: Kibbutz Klub (AT)

Nagradna igra!
2×1 ulaznica za Closing party u klubu Klub, a potrebno je da u FB komentaru ispod članka napišite barem jednog DJa koji svira na Closingu. Dobitnike objavljujemo u petak do 14h.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk