Skip to main content

Forest People osvaja Split (nagrađujemo)

Uskršnji Fly 2 Moondance party seli u Split 20.04. na projekt Deep Space u prostoru bivšeg kluba Masters u ŠC Gripe gdje će se predstaviti još jedan Moondancer – Forest People.

Piše: 


Forest People – mladi je bosanski DJ i producent koji je u samo nekoliko godina stekao respektabilan status na sve zahtjevnijoj europskoj techno sceni. Izdanjima na eminentnim etiketama kao što su Driving Forces, Planet Rhythm i drugima uspio se izboriti za svoje mjesto pod techno suncem te tako osigurao ispunjen kalendar mjesecima unaprijed po najboljim klubovima.


Zanimljivo je da mu je DJ nastup sastavljen isključivo od njegovih produkcija što je popriličan raritet. Ovo je njegov premijerni nastup u Dalmaciji. Nastupiti će Forest People, Darko J i Pero FullHouse. Ulaznica je 50 kn.


Osvojite ulaznice:
U FB komentaru ispod članka napišite jednu etiketu za koju izdaje Forest People i pozovite prijatelje da lajkaju Vaš komentar. 3 čitatelja koji s točnim odgovorom i najviše lajkova osvajaju po jednu ulaznicu. Dobitnike objavljujemo u subotu do 12h.

Nagradnu igru možete odigrati i na stranicama organizatora www.deep-space.net

brejcha 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop