Skip to main content
  • Dennis Ferrer
  • 24.08.2011.

“Hey Hey”, Dennis Ferrer zatvara ljeto u Byblosu

"Soul je glazbi zdrav odmak od pretjerane slatkoće. To je ono, kad kažeš da stvarno osjećaš glazbu, kada je slušaš dok te vozi. Duše i osjećaje ne možeš automatizirati. Bilo tko može uključiti računalo, dok rijetki dostignu da ono progovori."

Piše: 

Naslovna foto

Dennis Ferrer


Oni koji drže uključen radio za zvučnu kulisu tijekom svakodnevnih aktivnosti Dennisa Ferrera poznaju po hitu "Hey Hey". A klupski su sladokusci uho na njega usmjerili već davno, dok se još usavršavao u technu i nekoliko kasnije probio u klubove kao važan dio newyorške house scene, za koju je tako značajan živ, topao, organski zvuk, bogati aranžmani i gospelovski vokali. Dennis nas je proteklih godina razmazio sa skladbama poput "Son of raw", "Church lady" i "Sinfonia della note", dok ništa lošiji nije ni za mix pultom. Ovaj put će mu teren pripremiti Andre Hommen, koji će kao i prvo ime večeri nastupiti prvi put u klubu Byblos – party destinaciji ovog ljeta.
{youtube}WKZSeW2s4fc{/youtube}

Party se održava u petak, 26.08. Ulaznica je 100 kn. 5 čitatelja osvaja po 1 ulaznicu a potrebno je u FB komentaru ispod članka staviti svoju omiljenu produkciju iz aranžmana Dennis Ferrera i pozvati svoje najdraže da lajkaju komentar. Dobitnike objavljujemo u petak 26.08. (10h).

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk