Skip to main content
  • alt

Ibiška rezidentica i Elektron Domesticus u DEPO klubu

DEPO klub se već proteže, pucketa prste, lašti šankove i floor kako uklizavamo u kraj radnog tjedna.

 
Ali baš se onako dramatično baci preko cilja i isplaniraj si vikend odmah tako da jedino što ti ostaje za napraviti sutra bude da uhvatiš koji ZZZ popodne i zatim se zapakiraš, zgrabiš drage ljude pod ruku i kreneš put DEPO kluba.
 
U petak stiže nova inačica već kultne klubske večeri o kojoj se šapuće posvuda. Tech d house ovoga puta na čelo parade stavlja jednu damu i iza pulta se smješta Lea Dobričić.

alt

 
Pobjednica je natjecanja burn Studios Residency 2013. i trenutna rezidentica prestižnog ibiškog kluba Privilege. Uz ovu privilegiju Lea ima i onu sviranja na Elrow partyijima na Ibizi i u Barceloni. U deset godina na sceni vretenastim prstima suvereno se popela do svirki s glavešinama elektronike pa ste je iza pulteva mogli zateći s glazbenicima kao što su Laurent Garnier, Luciano, Richie Hawtin, Umek, Dubfire, Marco Carola, Anja Schneider, Miss Kittin, Azzari & III, Beltek, Supernova, Claude VonStroke, Carlo Lio, Layo & Bushwacka, Silicone Soul
 
Za njene trake se nemilice trgaju Bosphorus Underground Recordings, Italo biusiness, Freshin, Butane recordings, Lovable Fairy Tale, Killing Machine, No-Logic dok ona s osmijehom na licu širi energiju deep husea, tech housea, minimala i techna podijem.
 
Dami se prodružuju i četvorica glazbenih mušketira pa su tako ovdje Luka Vuković & Ivan Radojević, Hip i Sin. Party počinje oko jedanaestice i prije ponoći upadaš za 35 KN dok ćeš nakon ubaciti 45.

alt

 
U subotu pak na još jednom Elektronu, prikladno nazvanom Domesticus poradi lokacije lineupaša, kružimo oko jezgre beata. Sile s podija će te nemilosrdno zavrtjeti oko svoje osi i ubrzavati dok te noge ne izdaju. 
 
Za tvoja subotnja plesna iskupljenja ovdje je domaći poker momaka Speedy, Trick – C, Shipe i Teo Harouda. Prije ponoći upadaš za 20 kn a nakon što ure otkucaju svoje u ponoć ubacuješ 30.
 
No mi ti dijelimo 2×1 upad za matrijahalni petak i pitamo te u kojem ibiškom klubu Lea Dobričić drži rezidenciju. Svi točni odgovori dolaza u obzir i dobitnike proglašavamo sutra, 29. svibnja u podne. Sretno!
 
disco fever mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle deskstop