Skip to main content
  • Echo festival
  • 18.06.2012.

Idemo na Echo Festival

Smješten na jednoj od najzabavnijih makarskih plaža, kojom dominira Buba Beach Bar tijekom tri dana trajanja ovog vikenda predstavit će se prvi Echo Festival.

Naslovna foto

Echo festival

Od 22. do 24. lipnja u Makarskoj će nastupiti najsvježija imena europske house, tech i bass scene poput Inxeca, Drooga, Korelessa, Midlanda, Pariaha i mnogih drugih. Uz bok ovim izvođačima nastupit će i domaće klupske snage: CFSN DJs, Petar Dundov, Pete Dux, Underground Control Crew i Toni Juranović. Svakodnevno će festival sadržavati 16 sati glazbe (od podne do 5 ujutro) na dva festivalska stagea; jedan u sjeni borova uz Beach Bar Bubu i drugi na žalu, tik uz more.

Cijena ulaznice za domaće tržište iznosi 75 kuna na dan, a festivalska ulaznica je 180 kuna za tri dana. Cijene smeštaja su isto tako prihvatljive: kamp u hladu i na 100 metara od festivalske plaže stoji oko 75 kuna i uključuje sve pogodnosti koje se mogu očekivati od prvoklasnog kampa. Apartmani su svi dovoljno blizu da nije potreban prijevoz i u prosjeku su 150 kuna po osobi, po noćenju. Kao veliki turistički centar Makarska nudi i niz drugih vrsta smještaja kao što su hoteli, hosteli, bungalovi.

Pored glazbenog elementa, Echo Festival uključuje cjelodnevni bungee jump te niz vodenih sportova; jet-ski, tubing i para-sailing.

Mi vas vodimo i na ovaj festival, djelimo 2×2 festivalske ulaznice ako u komentaru na članak napišete koji vam je izvođač najzanimljivije ime ovog festivala i zašto? Likeovi vam idu prilog, dobitnike objavljujemo krajem tjedna. Sretno!

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk