Skip to main content
  • alt

Izgubite se u trenutku

Lost In A Moment je međunarodni serijal događaja elektroničke glazbe koji se održava diljem svijeta na jedinstvenim lokacijama na otvorenom gdje se predstavlja najbolje od Innervisions etikete i lokalne glazbene scene. 

 
Ovogodišnje izdanje prvi put će se održati u Hrvatskoj u nedjelju, 27. srpnja 2014. od 18 sati, u dubrovačkom parku Orsula koji svojom ljepotom i okruženjem ostavlja bez daha te čini izvrsnu lokaciju za izgubiti se u glazbi i energiji koju nosi “Lost In A Moment” priča. Uz Innervisons predstavnike Âme i Dixona, proglašenog najboljim DJ-em za 2013. godinu, lokalnu podršku daju  Petar Dundov, Felver i Jogarde, a u Dubrovnik u goste dolazi i Ben UFO.
{youtube}H65xRg7xx0w{/youtube}
 
Sjajna lokacija parka Orsula u Dubrovniku odlično je okruženje za glazbenu priču “Lost In A Moment” pokreta. Ovaj arheološki lokalitet i ljetna pozornica ugostit će događaj osiguravajući intimnost i sjajnu atmosferu za 700 posjetitelja. Dubrovnik ovako staje uz bok jedinstvenim europskim žarištima elektroničke glazbe, kao El Monasteri u Barceloni, mjesto je gdje je ”Lost In A Moment” nastao, te obećava glazbenu poslasticu usred sezone.
{youtube}AuK9ErQwVok{/youtube}
 
Ulaznice po povlaštenoj cijeni za posjetitelje iz regije su po 135 kuna, a možete ih osigurati u sustavu Entrio i te će ulaznice vrijediti uz važeću osobnu ispravu. Ako ih bude još ostalo, ulaznice će se moći kupiti i na ulazu na lokaciju. Mi pak dijelimo 2×1 ulaznicu za Lost In A Moment, a sve što trebate jest zalijepiti traku omiljenog vam izvođača partyja i pozvati prijatelje da vam nabace lajk. Dobitnike objavljujemo u petak, 25. srpnja, tijekom prijepodneva.
 
sonus 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle deskstop