Skip to main content
  • hideout festival
  • 13.06.2012.

Jeste li spremni za Hideout festival?

Nadamo se da jeste, jer kroz dva tjedna počinje Hideout festival na Zrću na kojem nastupa preko 100 najboljih svjetskih izvođača elektronske glazbe.

Naslovna foto

hideout festival

Od 29. lipnja do 1. srpnja Hideout festival se pobrinuo da posjetiteljima omogući cjelodnevne i cjelonoćne aktivnosti na plaži Zrće u klubovima i arenama Papaye, Calypsa i Aquariusa uz nastup Maceo Plexa, Soul Clapa, Chase & Statusa, Sub Focusa, Four Tet & Caribou, Loco Dicea, Erol Alkana, Jamie Jonesa, Seth Troxlera, Nine Kraviz, Tige i mnogih drugih izvođača kvalitetnog elektronskog zvuka.
{youtube}hxOvgXZfEFQ{/youtube}
Ulaznice za britansko tržište rasprodane su, manji broj istih dostupan je još samo za posjetitelje iz ExYu regije po cijeni od 415 kuna u sustavu Eventima.

Detaljan line up raspored po danima provjerite ovdje, a ukoliko još uvijek niste kupili ulaznicu sreću možete okušati u našoj nagradnoj igri u kojoj vam darujemo 2×2 ulaznice ukoliko u komentaru na članak napišete čijem se nastupu najviše veselite na Hideout festivalu? Likeovi vam idu u prilog, dobitnike izvlačimo uskoro.

Sretno i vidimo se!!

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk