Skip to main content
  • alt

Koliko Martinija je potrebno za proljetne tajne u Rijeci?

Čini se da je odgovor 6 (and a blow job) jer Six Martinis napreduje dalje kao programski koncept koji ujedinjuje glazbeno umjetnički i scensko izvedbeni prostor.

 
Nakon nedavnog pikanja druge svijećice na tortu svoga postojanja, ožujak kroz oči Six Martinisa čini sjajno trodnevno križanje glazbe i suvremene umjetnosti koje će biti sačinjeno od pop up izložbe, partyja u riječkoj Crkvi i posebnog fancy Six Martinis Extendad Play aftera koji će se održati na zasada još tajnoj lokaciji od 4 do 8 ujutro, uz limitirani naramak od 200 karata.

alt

 
Naziv izložbe sam po sebi prekrasna je posveta ovoj interdisciplinarnosti. Imena je Preklapanja a održat će se 19. ožujka u sedam navečer u prostoru H objekta ex-tvornice Rikard Benčić, a za kulturni lvl up svoje radove će izložiti Tifani Rubi, Šumski i Željko Bašković uz glazbenu podlogu Pere Despera.
 
20. ožujka u riječkoj Crkvi ruke u molitvu bogovima podija možete sklopiti na Six Martinis Spring Secret Partyju, gdje će se uz rezidente Tikacha i Damjana Denonu naći i jedan od Escapeovaca, riječanin koji poštu prima u Zagrebu, Gars, koji trenutno samo za ovu priliku snima i mix.



No kako Scena uvijek želi da se zabavite bez da slijedeći dan dramatično kapate slane suze po koži novčanika dijelimo 2×1 kartu za party unutar crkvenih zidova i after, za samo jedan osmijeh u komentarima, Nimalo loš deal, zar ne?. Zaigraj si i sretno, a virnuti je li ulaznica tvoja dođi 19. ožujka u podne! 

brejcha 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web