Skip to main content
  • 29.11.2016.

#KSgiveaway u novom ruhu!

Stižu dani darivanja i kako bi mogli proslaviti 15. rođendan, a da ne nagradimo naše najvjernije čitatelje.

Piše: 


Pripremili smo neke zanimljive nagrade, od kojih će Vam se zasigurno najviše sviditi nešto iz našeg asortimana. Prvi adventski #KSgiveaway poklanja party naočale + tiskani kalendar Klubske Scene za 2017.g.  koji na 12 strana donosi presjek najboljih festivala i klubova od prošle godine. Tiskan je u ograničenoj seriji, te nije namijenjen daljnoj prodaji. Dizajnirao ga je naš stalni suradnik Saša Pocrnić koji se vješto poigrao bojama logotipa Klubske scene, te fotografijama atmosfera iz 12 odabranih klubova/festivala.

Od siječnja do prosinca imate priliku upoznati atmosfere dubrovačkog Revelina, Kalypsa na Zrću, splitskog Kameleona, zagrebačkog Taboo-a, te festivale Sonus, Moondance, Life Celebration, Outlook, Dimensions, HYTE i Croatia Music Adventures.

PRAVILA NAGRADNE IGRE

0. U FB komentaru ispod članka potrebno je :

napisati barem 2 festivala ili kluba koji se nalaze u kalendaru KS!

tagirati frenda/frendicu kojem ćeš pokloniti party naočale!

.. i pored svega toga ne zaboravi staviti hashtag #KSgiveaway

U slučaju više točnih odgovora vrednujemo broj lajkova, a sretnog dobitnika objavljujemo u petak, 02.12. do 15h.

Sretno!

Nagradu je dobio Alen Vladislavljević!

wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk