Skip to main content
  • 5.10.2015.

Legenda u Cinestar Avenue Mall Zagreb. Osvoji ulaznice!

Oskarovac Brian Helgeland (L.A. Confidential, Mystic River) i kompanija Working Title (The Theory of Everything) predstavljaju priču u najzloglasnijim londonskim gangsterima  Reggieju i Ronnieju Krayu.

Piše: 


Obojicu u sjajnoj glumačkoj izvedbi portretira izvrsni Tom Hardy. Blizanci Kray preuzeli su grad, a kako se širi njihovo carstvo dolazi do borbe za vlast i posvemašnjeg ludila, a između njih će se umiješati i žena koja bi mogla biti njihova propast. Radi se o klasičnom kriminalističkom trileru koji nas vodi u šezdesete godine prošlog stoljeća i prikazuje nevjerojatne događaje zbog kojih su blizanci Kray postali tako zloglasni.
{youtube}bzkTbO78L5k{/youtube}

Nagradna igra!
Nagrađujemo sa 2×1 ulaznicom za Cinestar Avenue Mall Zagreb. U FB komentaru ispod članka napišite kako se zovu najzloglasniji londonski gangsteri iz filma "Legenda"?

Dobitnike objavljujemo u petak 9.10. do 13h. Ulaznice vrijede od 10.10. do 16.10. a mogu se predignuti na blagajni Cinestar Avenue Malla u Zagrebu uz predočenje osobne iskaznice.

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop