Skip to main content

Marko Nastić i Miss Sunshine u Splitu

Underground klub Jungla za sve tehnoljupce priprema vikend za pamćenje.

Piše: 


Nakon dugo vremena u Split se vraća maestro za gramofonima Marko Nastić i to u petak 6. ožujka. Dan poslije 7.3., uoči Dana žena Jungla će ugostiti hrvatsku techno kraljicu Miss Sunshine koja je nedavno na Ibizi primila nagradu u ime Hrvatske za Dance Nation of The Year 2014. Oba dana uz glavne goste sviraju Edy C. i Pero-Fullhouse. Dvodnevna ulaznica u pretprodaji 70 kn. Možete ih kupiti u CD Shopu Dancing Bear.
{youtube}eiu0YSEgM-o{/youtube}

Izdanjima na uglednim etiketama kao Decoy, KMS, Random Island, TicTacToe, Coincidence, Monocline kao i remiksima njenih skladbi od strane priznatih autora poput Markus Suckut, Tim Xavier, Zadig i Jeroen popločan je put ka uspjehu Miss Sunshine.

Profesionalnu karijeru je započela još 1997. da bi joj ista doživjela vrtoglavi uspon krajem 2000.ih. Od tada je proputovala skoro cijelu Europu te imala nekoliko turneja po Južnoj Americi. Njezin talent su primjetili mnogi promotori te je osim u mnogim underground klubovima pozvana da nastupi i na prestižnim festivalima kao Tomorrowland, Amsterdam Dance Event i Dimension Festival. Nastupala je s mnogim velikanima techno scene. Od Joseph Capriatija do Alana Fitzpatricka. Čak je i legendarni Kevin Saunderson primjetio njen talent te joj izdao ploču na svojoj etiketi KMS. 2014. je na dodjeli Dance Awards na Ibizi u ime svoje države primila nagradu Dance Nation of The Year. Njezini setovi obuhvaćaju cijeli spektar techna, s raskošnom produkcijom ponekad bogatom melodijama a ponekad turobnijom i tajanstvenijom što u sprezi s njenim osebujnim stilom čine njezine prepoznatljive nastupe.
{youtube}6LeatyjquVo{/youtube}

Osvojite 2×1 kartu za petak, i 2×1 za subotu. U komentaru tagirajte glavnog gosta na čiji party idete. Dobitnike objavljujemo slučajnim odabirom u petak do 14h.

disco fever mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 2