Skip to main content
  • 20.09.2016.

Marko Nastić na magičnom Fort Punta Christo zatvara sezonu. Nagrađujemo!

Još se jedno ljeto blilži svome kraju pa tako i sezona događaja na legendarnoj utvrdi Punta Christo u Štinjanu kraj Pule.

Piše: 


I ove smo godine mogli uživati u raznim događajima na toj lokaciji – Tjedni DJir s raznolikim programom, nikad bolji Seasplash, Dimensions i Outlook festivali, Slurp! festival u tri zasebna partija… a ovim zaključnim četvrtim Slurp!-om biti će i okončana još jedna odlična sezona na magičnom Fortu.

Slurp! vol. 4 dogodit će se na dva floora. Na glavnom techno flooru nastupiti će poznati beogradski DJ i producent Marko Nastić. Priča kreće u Srbiji 90-ih u vrijeme kad su Marko i njegovi prijatelji digli na noge tamošnju elektroničku scenu, koja je inspirirala izvjestitelje magazina poput Mixmaga, The Facea, DJMaga i NME-a. DJ-ing i glazba oduvijek su dio Nastićeva života: u predtinejdžerskim danima bio je fasciniran sintisajzerima, drum-mašinama i drugom opremom koja je proizvodila zvuk. Novi zvuk – techno – koji je stigao u Srbiju početkom 90-ih bio je zarazni faktor zbog kojeg Nastić odlučuje sudjelovati na sceni. Energiju prvo kanalizira kroz projekt Teenage Techno Punks još kao tinejdžer, a ubrzo mu stavljaju titulu najveće nade na jugoistoku Europe. Započinje sa svirkama diljem regije, a glas o talentiranom DJ-u, s izvrsnom vještinom i karakterističnim miksanjem na tri gramofona, stiže puno dalje. Marko Nastić je od tih dana prešao granice kojima se ne može dodijeliti etiketa techno, house ili minimal DJ-a, on je sve to, ali i više od toga.

Uz Marka Nastića u subotu će nastupiti i tri pulska DJ-a i producenta koji uvijek garantiraju dobru i plesnu zabavu; Bebetto, Xxl i Rich… a tu je i resident zagrebačkog kluba Sirup – Arsen Pavešić. Drugi, Showcase bass floor donosi nam kremu pulske bass scene; Arboretum Kolektiv, Pulap Reggae Station, Exotic Times, Brada Selecta te Munchies Sound System čiji će sound držati ovaj floor. Dub, reggae, jungle, d’n’b... Showcase bass floor zasigurno će biti poslastica za ljubitelje takvog zvuka.

Subota, 24.09., ulaznica 40 / 50 kn

Imamo 2×2 ulaznice, a pravila potražite na našem Instagramu.

 

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2