Skip to main content
  • alt
  • 2.09.2014.

Mr. DJ Dario cijelu noć u DEPO klubu

Legendarni zagrebački DJ i producent Mr. DJ Dario znan je po maratonskim setovima, a upravo će takav biti i onaj u DEPO klubu ovog vikenda kada će svirati punih sedam sati.

 
Pravim imenom Dario Vuković, Mr. DJ Dario suosnivač je i bivši rezident projekata: Kraljevstvo, Perfection, Old School te dugogodišnji rezident kluba The Best. Krunu njegove karijere označile su dvije značajne turneje po Aziji. Njegova suradnja s Unrealom, točnije Petrom Dundovom, "Wicked" postala je 1997. veliki underground hit u njemačkim klubovima. 
{youtube}aHgoqFQvPHw{/youtube}
 
Danas pušta gotovo više nego ikada, a svoj bi stil okarakterzirao kao fuziju mnml, electra i techna, s dosta melodije i topline dubokog basa. Njegovi setovi stvaraju euforiju među mlađim generacijama partijanera diljem Hrvatske, ali i onim starijima koji ga prate još od samih početaka.

Dijelimo 2×1 ulaznicu za cjelonoćnu svirku legende Hrvatske, a i šire, scene, a sve što trebate jest zalijepiti najdraži vam njegov set u komentar ispod članka i pozvati prijatelje da vam nabace lajk na taj isti. Dva komentara s najviše lajkova osvajaju upad, a dobitnike objavljujemo na sam dan partyja, 6. rujna, tijekom prijepodneva.

 

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop