Skip to main content
  • 9.08.2016.

Nagradnjača – Shapeshiftersi i Tomcraft u Cocomu!

Nabriješ li sebe i drage ljude na jednu glazbenu turneju obalom neminovno će te nevidljive niti ritma odvesti i do Paga.

 
Dom krša, maslina i janjadi ujedno je i globalno renomirana lokacija za ples koja je kroz protelko desetljeće izgradila reputaciju party punkta. Dio otočne party mreže je i novaljski Cocomo koji od 1992. stoji nedaleko od trajektne luke Mandre koja otok veže s kopnom.
 
No da bi se ti povezao sa svime onim što nemiruje u tebi jecajući u molbi da bude isplesano na mračnom podiju, 10. kolovoza kuca uz imperativ da mutiraš, preoblikuješ i presložiš nutrinu, kameleonski se prilagodiš beatu zvučnika uz Shapeshifterse. Stupovi britanske dance kulture već 10 godina drže plesače jednako suvereno na podijima. Max i Simon već spremaju listu za pašku noć da bi dan nakon već putovali u Tisno nebi li postali dio Defecteda Croatia ludnice.

 
Nakon britanske gospode housea vrijeme je da se Cocomo zatrese u vrhuncu svoga ljeta u Future Scope teleskopu 13. kolovoza uz Tomcrafta. Tijekom dana jedan običan Thomas, gospodin Brückner zalaskom sunca za horizont usvaja alias Tomcraft. Jedan od iskusnih lisaca stare garde gazi u treće desetljeće za pultom, a globalni val poslao je 2002. kada je hit Loneliness ušao u top desetku diljem svijeta i na prvo mjesto UK ljestvice i sve to za 10 dana. Kada u početke upisuješ Love Parade i gažu pred 1.3 milijuna ljudi nije teško zamisliti da te put dalje vodi u Singapore, Tokyo, Los Angeles, Sao Paulo, Rio, Cape Town, San Francisco… Uvijek autentičan iskočio je iz mase nesklon povinuti se trenutnim glazbenim hirovima.
 
Hirovitog tebe pak pozivamo ovdje da se zapleteš s nama u nagradnjaču u kojoj dijelimo 2×2 upada na Tomcrafta. Što trebaš učiniti? Samo podijeliti članak na svom FB profilu uz uključenu opciju "Javno" i taggati u komentaru svoga suplesača kojeg vodiš na party u slučaju da eci peci prst padne na tebe! 3,4, sad, izvoli! Dobitnici će biti objavljeni 12. kolovoza oko podnevne ure!
 
brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2