Skip to main content
  • 2.11.2015.

Nagradnjača za house, tech-house i techno na Depo flooru

S noge na nogu Radničkom ulicom kroz šuškavo lišće. Stani kraj broja 27. Stigao si.

 
Dakle, ne baš sada, jer te čekaju nove privatne i poslovne pobjede na krmi friškog radnog tjedna, ali rezerviraj njegov kraj i osvit vikenda za DEPO klub, jer se pleše od večeri do jutra, pa iznova jednako i sutra.
 
Petak, 6. nadnevak mjeseca studenog, koji na termometrima opravdava svoje ime, stiže uz novu epizodu Tech D Housea. Fino probrani i prosijani do krasnosti house, tech-house i techno na podij liju Toxic, Mataya i Spinn. Počinjemo u 23, upadaš za 20 kn, a ako si dama uklizavaš free do pola sata nakon ponoći.

 
Stisnemo FFW na daljinskom i za treptaj se nalazimo u subotnjoj večeri, jer, kako je poznato svim hodočasnicima podija, vrijeme nikada ne prolazi tako brzo no za vikend i zato on stiže samo jednom tjedno kako ne bi prebrzo ostario (čisto ako si se ikada pitao). Nove orbite elektronskog oblaka oko techno jezgre zacrtavaju ovoga puta Kiki, Cet, Teo Harouda i imenjak mu Teo Zver. Momci na novom Elektronu za vas biraju najbolje od techna. Procedura je jednaka kao i prethodnog dana samo ubacuješ tridesetku u škrabicu. Lansirni pištolj u 23, ne stajemo do 6 ujutro, dame upadaju free do pola 1 ujutro.

 
No voliš li ipak da novac ostane mirno počivati u naborima novčanika, baci koji osmijehuljac u komentare i u petak, 6. studenoga, kada Grički top opali svoj podnevni prasak, biramo 2×1 dobitnika za petak i jednako toliko za subotu. Do tada DEPO I KS žele uspješan novi tjedan! Enjoy!
brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2