Skip to main content
  • alt
  • 22.07.2015.

Nagradnjača za noć s Moralesom!

Svaki žanr, svaka nit elektronike, svaka nota i emocija ima svoj početak. Na samom iskonu house izdanka stoji nitko drugi do njegov legitimni skrbnik David Morales.

 
30 godina nakon početka još uvijek staje za pult jednakom žestinom i entuzijazmom i već 15 godina se uporno vraća u svoju ljetnu bazu, primoštensku Auroru.

alt

 
Ovaj vlasnik Grammyja za remixanje i jedan od najprestižnijih producenata housea danas vraća se iznova na svoju najdražu stanicu europske turneje 1. kolovoza. čovjek koji u CV-ju ima preko 500 suradnji s onima sa samoga vrha, pola stoljeća na planetu i nebrojena svitanja s ekipom diljem svijeta čeka jedno novo rumeno s plesačima u Aurori.

alt

 
I ti možeš biti dio vrtloga na podiju odgovoriš li nam kojega datuma će Morales oderati u Primoštenu. Sretni dobitnici koji osvoje 5×1 kartu protresti će kostur na na jednom od onih partyja koje pamtiš dok si živ. Navrati ovdje 30. srpnja kako bi provjerio jesi li baš ti među ekipom koja čeka zoru u po njoj nazvanom klubu. Dok čekaš datum objave skokni slobodno na Davidovu životnu priču. Sretno!
wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk