Skip to main content
  • 25.02.2016.

Pet Duo – 20 godina braka i oštrog techna

Ove subote, 27. veljače, na DEPO klub se još jednom spušta anđeoska prašina i baš kao što vilinska kako bi funkcionirala treba sretnu misao, naša će biti veliko brazilsko gostovanje.

 
Za podij staje glazbeno-ljubavni par, nakon više od 20 godina, jednako još zaljubljeni jedno u drugo kao u techno. Potporu večeri nude FSOZ, Rave'n'Roll, Angel Dust, Beck's i Coca-Cola, a iza pulta kao domaća podrška staju F.O.R.M. live, Zoky i Teo Zver.
 
 
Anne Gelfei i David Merlin sudarili su se prvi puta u brazilskom Hell's Clubu 1994. i u ovom predgrađu pakla u Sao Paolu konobarica i stalni partijaner su se pogledali zaljubili i kupili svoj prvi zajednički Technics 1996., da bi već naredne godine krenuli redovno kao duo svirati po klubovima. Techno romansa je nastavila na 4 i kasnije na 6 deckova. Yin i Yang floora savršeno uštimani sipali su svoj beskompromisni tvrdi i brzi techno pozornicama festivala kao što su Love Parade, I love Techno, Monegros, Mayday, Awekenings itd..

 
Zajedno su stvorili i studio i vode dva odvojena labela Cause Records i D&A Music, s kojih suradnje kapaju s producentima poput Miss Djax, Sveteca, Ben Longa, O.B.I-a i Alexa TB. Jednako pustolovni, jednako nastrojeni na napredovanje, učenje i samousavršavanje kao i one prve noći nastavljau dalje, a slijedeća stanica je zagrebačka meka DEPO kluba.
 
 
Upadaš nam oko 11 za 50/70 kn ili nam odgovoriš kako se zovu dva labela u rukama bračnog para i loviš jednu od 2×1  karte za subotu. Dobitnike proglašavamo u subotu u podne. S podija do zvijezda!
brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk