Skip to main content
  • alt

Plesao bi na krovu MSU-a?

MSU u Zagrebu toliko je mnogo više no samo muzejski prostor. To je mjesto okupljanja starih i mladih i odličan prostor za evente bilo koje prirode na križnju vizualnih umjetnosti, glazbe i kulturnog entuzijazma.

 
Događaj je naziva ROOFTOP SESSION w. Dorian Concept – LIVE BAND feat. Cid Rim & The CloniOUs, Kozmodrum & CFSN DJs @ MSU  i njime Austrijski kulturni forum slavi 60 godina povezanosti i promicanje kulturne razmjene. Austrijanci već devet godina fino surađuju s našim vlasitim CFSN-on i Illectricityjem i zajedno su nam doveli sjajne underground glazbenike kao što su Bauchklang, Dorian Concept, Gustav, Microthol, Clara Moto, SimonOff, Elektro Guzzi, te Joyce Muniz, Ogris Debris, The Clonious i Cid Rim u sklopu Festivala tolerancije…

alt

 
Ovo slavlje šest desetljeća kulturnog rada održat će se 12. lipnja na samom krovu MSU-a. Event je posve besplatan, ali morate se obavezno prijaviti za popis i DOBITI potvrdu na mail! Sve što trebate je poslati e-mail s imenom i prezimenom na cfsn.org@gmail.com. Broj ulaznica je ograničen. Popis se vrlo brzo puni jer je interes mnogo veći od kapaciteta i za sada je već više od 70% popunjen. Svi koji se od sada nadalje jave ulaze u bubanj i ako ulaznicu osvoje, javimo im mailom.
 
No ono šro je sjajno je da Klubska u suradnji s CFSN-om dijeli 5×2 upada koji vas zasigurno stavljaju na popis ako bubanj podbaci. Napišite nam gdje se održava event i mi ćemo dobitnike objaviti 10. lipnja u podne. One koji budu sretne ruke i tipkovnice upozoravamo da će popis vrijediti do 21 sat, ali bismo zamolili da dođu do 20 sati jer je posljednji naklon u 1 ujutro. Dakle zaigrajte, sretno svima i za dodatni info o svima uključenima skoknite na službenu stranicu eventa i nadamo se da se vidimo na naj krovu Zagreba!
 
wls 20 mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 desktop