Skip to main content
  • alt
  • 4.08.2014.

Plešite na Into the Wild festivalu

Ove će se subote na omiljenoj festivalskoj lokaciji open air kluba Barbarella održati drugi po redu Into the Wild festival.

 
Ove godine Into the wild poprima novu dimenziju u obliku suradnje dugogodišnjih prijatelja i kolega – Gaetana Gaudija, talijanskog DJ-a, producenta i promotera, začetnika samog Into the Wild projekta i Valentina Kanzyanija s kojim Gaetano osim prijateljstva dijeli i glazbenu viziju budućnosti ovog projekta. Cilj je osim kvalitetne glazbe promovirati domaće mlade snage na sceni pa će tako već spomenuti dvojac, te rezident kluba Barbarella Dub Sones, koji s Kanzyanijem priprema izdanje na novoj etiketi Greentech, stage dijeliti s mladim Splićaninom čije vrijeme tek dolazi – Marianom Mateljanom.
{youtube}2KOPF2cFh58{/youtube}
 
Uz njega Into the Wild publici predstavit će se i već poznati slovenski dvojac Aneuria i Ian F., dečki koji stoje iza etikete Colors i istoimenog party serijala u ljubljanskom klubu K4 koji već godinama slovenskoj publici hrabro prezentira creme de la creme undergrounda klupske scene ne mareći pritom za ništa manje ni više od prezentiranja artista s kojima dijele istu fanatičnu ljubav prema clubbingu i elektronskoj glazbi koja pomiče granice.
{youtube}_2LJC8_KjRo{/youtube}
 
Cijena ulaznice iznosi 50 kuna na ulazu, a mi darujemo 4×1 ulaznicu. Sve što trebate jest u komentar ispod članka nabaciti smiješak, a mi ćemo četvero nasumce odabranih dobitnika objaviti u petak ujutro.
 
brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop