Skip to main content
  • alt
  • 31.07.2014.

Plešite na Kanegra Beach Festivalu

Za desetak dana počinje peto izdanje Kanegra Beach Festivala, jednog od omiljenih u regiji i specifičnoga po tome što je proizvod hrvatskih, a ne stranih promotora.

 
Poput prijašnjih izdanja, na kojem su gostovali etablirana svjetska DJ imena kao što su Umek, Cristian Varela, Seb Fontaine, Valentino Kanzyani, Kaiserdisco i drugi, ovogodišnji KBF će se također fokusirati na techno zvuku. “Otac techna” Kevin Saunderson i Stacey Pullen, koji je nastupio prije dvije godine na KBF-u, spadaju u istinske detroitske techno ikone, a time i svjetske, Paco Osuna jedan je od najboljih izdanaka španjolske nove generacije techno producenata i DJ-a, dok o Matadoru puno govori poziv etiketa Minus Richieja Hawtina i Cocoon za potpisom njegove produkcije; Marko Nastić je dobro poznato ime domaćoj  publici. 
{youtube}TNfBxm8Abes{/youtube}
 
Uz inozemne DJ zvijezde, nastupit će Dejan Milićević, Miss Sunshine, Bebetto, Kay Kay, PZB, Alexander Madness, Duplo, Damir Hoffman, Pete Dux, Seraphim Codex i mnogi drugi .Organizatori najavljuju niz promotivnih partyja koji će se održati u Zagrebu, Novoj Gorici, Beogradu, Puli, Rovinju i Umagu.Veliko iznenađenje ovogodišnjeg izdanja Kanegre Beach Festivala je KBF after beach party u prekrasnom beach klubu Saint & Sinner u Umagu. 
{youtube}44O3AkmBYgI{/youtube}
 
Festivalska ulaznica iznosi 300 kn ili 150 kuna po danu, a nabavite ih ovdje. Mi pak dijelimo 4×1 ulaznicu za prvi dan, 9. kolovoz,  te 4×1 ulaznicu za drugi dan festival, 10. kolovoz, a sve što trebate jest u komentar ispod članka napisati za koji dan želite ulaznicu. Dobitnike odabiremo slučajnim odabirom i objavljujemo u nedjelju, 3. kolovoza, tijekom prijepodneva.
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk