Skip to main content
  • alt
  • 2.07.2014.

Plešite uz Fatboy Slima u Byblosu

Za nekoliko dana u porečkome Byblosu nastupa  velikan elektronske plesne glazbe i utemeljitelj big beata, majstor koji je na brightonskojj plaži rasplesao četvrt milijuna partijanera, dobitnik priznanja Ivor Novelo, tri Brit nagrada i devet nagrada MTV-a te najveći partijaner među DJ-evima – Fatboy Slim.

 
Norman Cook poznatiji kao Fatboy Slim osvajao je ljestvice još s Housemartinsima, Beats International, Freak Power, the Mighty Dub Katz i kao Pizzaman. Potpisao je i nezaboravne remikseve “Brimful of Asha” (Cornershop), “I See You Baby” (Groove Armada) i “Body Movin’” (Beastie Boys), te nezaboravan bootleg “Satisfaction” (Rolling Stones) ali i mnoge druge.
{youtube}w1R6tSdSgwM{/youtube}
 
Fatboy Slim dolazi u diskoteku Byblos u subotu, 5. srpnja, na krilima velike partijanerske himne “Eat, Sleep, Rave, Repeat”, s novim DJ miksom “Bem Brazil” i izravno s brazilske turneje. Dijelimo 5×1 ulaznicu, a sve što trebate jest zalijepiti najdražu vam stvar Fatboy Slima u komentar ispod članka te pozvati prijatelje da vam stave lajk na nju. Pet komentara s najviše lajkova osvajaju ulaznicu, a dobitnike objavljujemo u petak, 4. srpnja, tijekom prijepodneva.
 
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2