Skip to main content
  • alt
  • 15.01.2015.

Povratak klupskog programa Chew The Fat! Croatia

Nakon što su sredili da se klupsko izdanje Tuborg Open Fairea komotno ugnijezdni na podije i doveli nam Sigmu, Chew the Fat ekipa se poželila intimnije atmosfere jednog lijepljivog slatkog plesnog raja.  

 
Chew The Fat! Croatia je program čiju ravnateljsku palicu okolo ponosno pokazuju njegovi rezidenti Yesh i DMT uz MC-ja Tone Tuora i VJ polygona zaduženog za vizualnu hipnozu i 16. siječnja iznova upadaju u Sirup.
 
Sat vremena prije Pepeljuginog policijakog sata ovaj najistaknutiji domaći glazbeni program će još jednom okupiti hipnotizirane, glazbom očarne mase da prožvaču floor.
 
Pitaš nas što će se vrtiti? Hah! Biti će svega od drum’n’bassa, garagea, trapa preko dubstepa i bassa do house zvuka, ali povratak u intimu Sirupa predvodit će domaći druid drum ‘n’bassa Kodin.

alt

 
Da Kodin miješa neobične auditorne napitke za pultom dokazuje i da je svoje ime potpisao na prvo hrvatsko izdanje vinilke za britanski Ascenzion Records pod nazivom “Girl In A Delirium“. Za njegov pogled na drum’n’bass grabe se i labeli kao talijanski Subculture Music, britanski Close 2 Death Recordings, američki labelu Ammunition Recordings. Član je zagrebačkog JabbaTon i LED kolektiva iz Karlovca, te jedan od organizatora DNBKonferencije. Chew The Fat! Croatia ujedno predstavlja i Marka Halausa, jednu od mladih nada domaće klupske scene.
{youtube}amuOMQu7d-w{/youtube}
 
Cifra je 20 HR novaca prije pola 1, i 30 nakon, no da ne bi bilo potrebe otkačunati novčarku napiši nam zašto bi se sutra volio zateći u rasplesanoj masi tijela u Sirupu i virni 16. u podne ovdje da vidiš je li se eci peci prst zaustavio na tebi. Sretno i party on!
 
brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2