Skip to main content
  • alt
  • 11.12.2014.

Prvi B-day Pitch vinyl shopa!

Ploče su materijalizirana glazba a underground platforma na kojoj se rađa eksperiment koji žanr gura dalje.

 
Oboje se sljubilo u prilazu Gjure Deželića gdje su vinilke čitavog spektra elektroničke glazbe našle svoju stalnu adresu, naravno od trena do kad ih vi ne dođete posvojiti.

alt

 
Uoči sutrašnje rođendanske ekstravaganze popričali smo s uzbuđenim (iako kolektivno prehlađenim) vlasnicima.
 
Kupci su posebno zadovoljni što kod njih mogu bez ikakvih zavrzlama doći i zamoliti da im se naruči željena ploča. Bez komplikacija, ukucavanja brojeva kartica po sumnjivim portalim i slično. Kažeš što ti srce želi, ekipa to pronađe i dođeš si po ploču.

alt

 
Na pitanje što se dobro prodaje dobili smo odgovor kvaliteta. Dobra ploča će uvijek naći svoga kupca. Slavljenici smatraju da ploče, unatoč poplavi novih formata glazbe na CD-u ili digitalnoj mp3 inačici, nikada neće nestati. Volimo retro virkanje u prošlost i postoji posebna punina u pucketanju ploče. Uzbuđenje prije partija na kojem znaš da se svira s ploča i možeš gledati sam proces biranja, vađenja i stavljanja ploče, poput uvježbanog decentnog plesa, neusporedivo je veće od toga da znaš da će netko samo utaknuti USB u rupicu.
 
Mario Novak, koji će ujedno i zavrtiti na partiju u Sirupu (na pločama naravno), podijelio je s nama neke koje trenutno ne ispušta iz ruku: 
 
{youtube}qj1u3NSnKfA{/youtube} 
 
{youtube}nXnORmriHUk{/youtube} 
 
{youtube}nOYAvD5kTjY{/youtube} 
 
Fešta započinje na samoj lokaciji Pitch vinyl shopa u 16.00 sati s Feleverom i Arszenikom. Bit će ponešto za omastiti brk i navlažiti grlo, uključujući i one fancy liliputanske sendviče, a pozvani su svi. Nakon osmice imate pauzu pa u ponoć natrag s ekipom u Sirup.
 
Iako je inicijlani plan bio jedan spektakularan event s puno DJ-a, ipak je odlučeno da je bolje načiniti intimniju atmosferu u kojoj svatko ima dovoljno vremena izliti srce na podij. Za pultom će od ponoći do sedam ujutro pretsjedati Funk Guru, Pitzek, Qwerty i spomenuti gospodin Mario Novak.

alt

BIt će to dostojna proslava i mi vam dijelimo 2×1 kartu za nasmijanka u komentaru. Metoda odabira pobjednika je strogo provjereni i žiriom nadgledani eci peci pec pa izvolite i sretno dragi naši. Pobjednike proglašavamo sutra kada sunce sjedne u zenit.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk